SKRIVEBOG

Skrivebog

Her finder du materialerne til et nyt skrivebogssystem. ‘ Du skal trykke på det lilla 16-tal og bogstav, for at downloade materialet.

  • Skrivebogen  Her findes skrivebogen i 2 udgaver (en med bogstaverne ordnet alfabetisk og en hvor de er ordnet efter bogstavernes form) og hver side som løsark, så du kan printe dem enkeltvis, som du ønsker.

    Skrivebog (hele) ordnet alfabetisk:  16B SKB.A

    Skrivebog (hele) ordnet efter bogstavernes form:  16B SKB.F

    Skrivebogssider enkeltvis, hvor det bagerste sorte bogstav angiver hvilket bogstav, der er på sedlen:  16BA    16BB    16BD    16BE    16BF    16BG    16BH    16Bi    16BJ   16BK    16BL    16BM    16BN    16BO    16BP    16BR    16BS    16BT    16BU    16BV    16BY    16BÆ    16BØ    16BÅ

Skrivebogssystemet er ved at blive redigeret.

  • Bogstaverne C, Q, W, X og Z er ved at blive lavet. De er de sidste bogstaver der kommer til, da de ikke er nødvendige for lydret stavning.

  • Nogle af skrivebogssiderne har lidt forskelligt layout. Det er ikke noget , der betyder noget for brugen af systemet, men det bliver også rettet.

Bruger du mere end  20 sider i løbet af et undervisningsår, så klik på denne tekst for betale et meget lille beløb og dermed bruge materialet lovligt. 

Er du på en skole, der skal indberette til Copydan, så læs instruktionen her A.T. 1

”Digital kopiering af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til bestemmelserne i licensaftalen. Print og analog kopiering af materialet er ikke dækket af licensen og er kun tilladt inden for rammerne af institutionens aftale med Copydan Tekst & Node.”