FØRINDLÆRING AF BOGSTAVER

Materiale til: Kapitel 11, ‘Førindlæring af bogstaver’.

Der er ved at blive udviklet et system, hvor børnene gennem memoteknik lærer bogstaverne og deres lyde. Der kommer en oplæsningsbog, spil, bogstavskort og meget mere. Jeg har PT orlov til at skrive oplæsningsbogen.

Herunder finder du de materialer der er lagt ud til kapitel 11, ‘Førindlæring af bogstaver’. Du skal trykke på det lilla 11-tal og bogstav, for at downloade materialet.

11 A Om bogstavsindlæringsystemet ’Prins Purk’ .

11 B Lær at kende forskel på ‘b’ og ’d’.

11 C (Bogstavs-)Toget, en leg til automatisering af sammenhængen mellem bogstavernes udseende og deres hovedlyd(e).

11 D ‘E’, ‘D’ og ‘R’´s sekundære lyde. Opslag med de tre bogstaver der er ‘dårlige tabere’, som ændrer lyde, når de kommer sidst i ordet. (11 D X er de samme opslag med hvid baggrund, kan være pænere på nogle printere).

Bruger du mere end 20 % af materialerne eller mere end 20 sider i alt, så klik på denne tekst for at betale et meget lille beløb og dermed bruge materialet lovligt.

Er du på en skole, der skal indberette til Copydan, så læs her: A.T. 1

”Digital kopiering af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til bestemmelserne i licensaftalen. Print og analog kopiering af materialet er ikke dækket af licensen og er kun tilladt inden for rammerne af institutionens aftale med Copydan Tekst & Node.”