OPGAVER, SPIL OG AKTIVITETER

Her kan du finde materialer til de ’10 faglige forløb der får alle med’ fra bogen ‘Klar til at knække læsekoden’.

Materialerne er beregnet til at skulle bruges i kombination med bogen, hvor der er mange ideer til brug af materialerne og andre aktiviteter.
I bogen er der også begrundelserne og de forskningsmæssige bagrunde for metoden og materialerne. Det er skrevet på et nemt tilgængeligt sprog, så jeg bl.a. har brugt det til  information til forældre.

Der vil løbende komme nye materialer ind, og der vil blive arbejdet med de eksisterende materialer. Det er meningen, at det skal være et levende materiale, der konstant udvikler sig. Du er bruger, og din mening og oplevelse er vigtig for den forsatte udviklings kvalitet.
Finder du fejl i materialerne, har du gode ideer eller ting du undrer dig over, så vil jeg bede dig om at bruge kontaktformularen nederst på siden.

Ønsker du at bruge dette materiale , så klik på denne tekst for betale for brugerlicens.  

”Digital kopiering af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til bestemmelserne i brugerlicensaftalen. Print og analog kopiering af materialet, der ikke er dækket indenfor den tilkøbte brugerlicensaftale, er kun tilladt inden for rammerne af institutionens aftale med Copydan Tekst & Node.”
‘Brugerlicensaftale’ = Den periode du har købt rettighederne til at bruge materialet.