BETALING FOR BRUG AF MATERIALER.

For at få brugerlicens til at kunne bruge alle materialerne på www.jensmolzen.dk i din børnehaveklasse, skal du udfylde nedenstående.
Det koster kun 860 kroner for at bruge materialet i en børnehaveklasse i to år.
Du vil så modtage en faktura (elektronisk, hvis skolen har EAN-nummer). Når den er betalt får du tilsendt en brugerlicens til frit at benytte www.jensmolzen.dk frem til 31.07.2026.

Du kan læse længere nede på siden om de store rabatordninger når I køber brugerlicens til flere klasser på samme skole mm. Der kan du også læse Kopidans regler angående kopiering uden betaling.

Udfyld nedenstående og send:

Det koster kun 830 kr.  for en børnehaveklasse på din skole at bruge det frem til 31/7-2026. Det er gjort så utroligt billigt, for at det skal være fristende nemt og billigt, at være ærlig.
Skolen skal  betale for det antal børnehaveklasser, der bruger dem.
Er der en special-klasse på skolen, der også ønsker at bruge materialet, betales samme pris som en børnehaveklasse.
Der gives rabat, hvis flere klasser på skolen bruger dette materiale:
En klasse: 860 kr. for brugerlicens frem til 31.07.2026
To klasser: 1390 kr. for brugerlicens frem til 31.07.2026
Tre klasser: 1730 kr. for brugerlicens frem til 31.07.2026
En hel skole med 4 eller flere klasser: 2240 kr. for brugerlicens frem til 31.07.2025  (dette gælder også, hvis skolen har op til 4 adresser).

En kommune: 320 kr.  for brugerlicens frem til 31.07.2026 pr børnehaveklasse, indskolingsspecialklasser, indskolingsmodtagerklasser, der er i kommunen (hvis en kommune køber kurset/foredraget samtidigt, gives yderligere rabat):
Klik her for at bestille til en kommune (Når en kommune bestiller til alle kommunens børnehaveklasser på en gang)

”Digital kopiering af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til bestemmelserne i ovenstående brugerlicensaftale. Print og analog kopiering af materialet, der ikke er dækket indenfor den tilkøbte brugerlicensaftale, er kun tilladt inden for rammerne af institutionens aftale med Copydan Tekst & Node.”
‘Brugerlicensaftale’ er den periode du har købt rettighederne til at bruge materialet på denne side.