BETALING FOR BRUG AF MATERIALER.

For at få brugerlicens til at kunne bruge alle materialerne på www.jensmolzen.dk i din børnehaveklasse, skal du udfylde nedenstående.
Det koster 790 kroner for at bruge alt materialet (over 1200 sider) i en børnehaveklasse helt frem til d. 31.07.2023.
Du vil så modtage en faktura (elektronisk, hvis skolen har EAN-nummer). Når den er betalt får du tilsendt en brugerlicens til frit at benytte www.jensmolzen.dk frem til 31.07.2022.

Du kan læse længere nede på siden om de store rabatordninger når I køber brugerlicens til flere klasser på samme skole mm. Der kan du også læse Kopidans regler angående kopiering uden betaling.

Udfyld nedenstående og send:

  1. Loading ...

Angående brug af ting på hjemmesiden, så gælder nedenstående. Arbejder du på en skole eller lignende, så er du dækket af nedenstående og må bruge denne hjemmeside, som du bruger andre lignende materialer.

‘Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen’.Det vil sige at du må hente og bruge op til 20% af det der er på hjemmesiden og bruge i undervisningen (der er et max. antal sider på 20).
Du må hente alt i et eksemplar til at have selv og kigge på. Er din skole udvalgt af Copy-Dan så skal du huske at indberette det du henter fra hjemmesiden til dem.
Arbejder du på en skole, der skal indberette til Copy Dan så klik på det lilla A.T. 1: A.T. 1

Vil du bruge materialerne mere end Copydan forskriver, så skal du betale.
Nyt tilbud for brug af materialet helt frem til 31. juni 2019:
Det koster kun 720 kr.  for en børnehaveklasse på din skole at bruge det frem til 31/7-2021. Det er gjort så utroligt billigt, for at det skal være fristende nemt og billigt, at være ærlig.
Skolen skal  betale for det antal børnehaveklasser, der bruger dem.
Er der en special-klasse på skolen, der også ønsker at bruge materialet,betales samme pris som en børnehaveklasse.
Der gives rabat, hvis flere klasser på skolen bruger dette materiale:
En klasse: 790 kr. for brugerlicens frem til 31.07.2023
To klasser: 1290 kr. for brugerlicens frem til 31.07.2023
Tre klasser: 1580 kr. for brugerlicens frem til 31.07.2023
En hel skole med 4 eller flere klasser: 1990 kr. for brugerlicens frem til 31.07.2023  (dette gælder også, hvis skolen har op til 4 adresser).

En kommune: 290 kr.  for brugerlicens frem til 31.07.2023 pr børnehaveklasse, indskolingsspecialklasser, indskolingsmodtagerklasser, der er i kommunen (hvis en kommune køber kurset/foredraget samtidigt, gives yderligere rabat):
Klik her for at bestille til en kommune (Når en kommune bestiller til alle kommunens børnehaveklasser på en gang)